Εταιρεία

Η εταιρεία Abile δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1970 στην πόλη της Χαλκίδας, με μοναδικό στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο χώρο του επίπλου.

Για περισσότερο από 45 χρόνια δημιουργούμε για εσάς το ιδανικό σπίτι, με έπιπλα που συνδυάζουν το πρωτοποριακό design με την άνεση και την πρακτικότητα.

Σε ένα εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 4 ορόφων στην οδό Ληλαντίων 44, έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για τις νέες τάσεις στο σχεδιασμό επίπλων και παράλληλα να βρείτε τις λύσεις και τις ιδανικές προτάσεις που αφορούν στο δικό σας χώρο.

Επιλεγμένες ελληνικές εταιρείες που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής τους, δημιουργούν χώρους ή κατοικίες με ξεχωριστή προσωπικότητα.

Με στόχο την υψηλή εξυπηρέτηση, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα στάδια της πώλησης, από την διερεύνηση και πλήρη κατανόηση των αναγκών σας μέχρι και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση – after sales service.

Παραμένoυμε πιστοί στην φιλοσοφία της εταιρείας μας με ιδιαίτερα προσιτές τιμές και δημιουργούμε για εσάς και την οικογένεια σας το ιδανικό σπίτι.

Αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε το περιβάλλον των ανθρώπων, για να μοιράζονται τις χαρές της ζωής!

my-life-enthesi